main-image

Betaling for opskrivning

LundHuset

Thorsvænge 44
4673 Rødvig 
Tlf 30153262
Cvr 29786917

Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

LundHuset tager imod online betalinger med; Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mobilepay Online. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr. Betalingen af ordren bliver trukket fra din konto, når du registrerer dig til opskrivningen medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Betaling for en opskrivning foretages årligt. Abonnementet begynder ved kontraktens indgåelse og løber på ubestemt tid.

LundHuset benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker. 

En aftale mellem dig og Lundhuset er indgået så snart du modtager en ordrebekræftelse på e-mail. Husk at kontrollere, at kontakt og adresseoplysninger i din ordre er korrekt og kontakt lejnyt@lejnyt.dk hvis du opdager fejl.

Fortrydelsesret

Ved kontraktens indgåelse, giver du samtykke til, at din fortrydelsesret ophører, selvom de 14 dage endnu ikke er gået. 

Persondatapolitik

Når du køber en vare og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af LundHuset. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger. 

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til admin@lejnyt.dk, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage. Vi bestræber os på at svare inden for 2-3 hverdage. 

Ønsker du at klage over et produkt købt på vores webshop, kan der sendes klage til: 
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby 
Link: www.forbrug.dk 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klage-platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Kontakt os


Åbningstider

Mandag til Fredag 08:00-20.00

Lørdag og Søndag 10:00-16:00

Kontakt os


Åbningstider

Mandag til Fredag 10:00-14.00

Lørdag til Søndag     Lukket

Søg bolig

LUK